Președintele PNL Olt îl minte și pe Orban, și pe Cîțu, pentru a-și proteja afacerile de familie

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, care i-a promis votul său lui Ludovic Orban pentru președinția PNL, s-a afișat, duminică seară, la Cluj-Napoca, cu contracandidatul acestuia, Florin Cîțu, alături de care a urcat pe scenă după ce premierul României l-a anunțat ca susținător al său.

Totul s-a petrecut la alegerile PNL Cluj, unde Florin Cîțu a făcut o demonstrație de forță, chemând alături de el, pe scenă, peste 30 de lideri de filiale, ca susținători ai săi. Printre aceștia s-a numărat și Liviu Voiculescu, până de curând susținător declarat al lui Ludovic Orban, în contextul în care acesta i-a girat în două rânduri candidatura la șefia PNL și l-a susținut să ocupe un loc eligibil la alegerile parlamentare de anul trecut, închizând ochii la problemele pe care Voiculescu le are în Justiție.

Potrivit unor surse apropiate acestuia, liderul PNL Olt le-a promis votul său și lui Orban, și lui Cîțu. Pe Orban l-a anunțat dinainte că o să urce pe scenă alături de Cîțu, spunându-i că astfel speră să-și mențină protejatul, pe Tiberiu Alin Ion Teodor, la șefia Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, domeniu în care familia lui Voiculescu are o importantă afacere, dar că votul îl va da lui Orban, au precizat sursele citate. Lui Cîțu i-a spus, de asemenea, că se poate baza pe el la congresul PNL din 25 septembrie, au spus aceleași surse.

O strategie prin care președintele PNL Olt încearcă să asigure o bună continuitate afacerii de familie în domeniul jocurilor de noroc, cea care i-a adus și neplăceri, Liviu Voiculescu fiind trimis în judecată de DIICOT pentru constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc. Dosarul se află pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here