Un adolescent de 13 ani a fost găsit mort, cu capul tăiat și pus într-o găleată

Poliţia franceză a făcut o descoperire macabră în seara zilei de duminică, 18 iulie, în localitatea Tarascon, informează Le Figaro.

În jurul orei 23:00, autorităţile au fost alertate de către un bărbat care a anunțat că într-o pungă, aflată în interiorul unei vile, se află trupul tranşat al unui om.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii nu au găsit pe nimeni la adresa respectivă. Cu toate acestea, procuratura le-a permis oamenilor legii să intre pentru a face mai multe investigaţii. Astfel, polițiștii au descoperit în interiorul vilei un sac în care se afla cadavrul unui adolescent de 13 ani. Este vorba despre un băiat care, cu două zile în urmă, fugise dintr-o casă din Marsilia.

Trupul minorului a fost găsit într-o găleată, tranşat, iar capul îi era parţial mâncat. De asemenea, în imobil au fost descoperite mai multe obiecte folosite în cadrul ritualurilor satanice.

În zorii zilei de luni, proprietarul vilei în care a fost găsit cadavrul adolescentului, un bărbat de 33 de ani, cunoscut pentru ieşiri violente şi tulburări psihice, a fost văzut în timp ce fugea pe străzile din localitate. Un poliţist l-a împuşcat mortal pe individ.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here