Un bărbat a fost atacat de urs în Prahova. Cum s-a încheiat totul

Un bărbat a fost atacat de un urs, în timp ce se afla la o stână din zona localităţii prahovene Măneciu, el reuşind să scape după ce câinii au sărit în ajutorul său şi au alungat animalul sălbatic.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a ieşit cu oile la păscut, sâmbătă, la o stână pe care o deţine în apropierea comunei Măneciu, au declarat, luni, reprezentanţi ai Poliţiei Prahova.

La un moment dat, un urs l-a atacat pe cioban, provocându-i zgârieturi pe un antebraţ şi pe abdomen, notează News.ro. 

El a reuşit să scape cu ajutorul câinilor şi a ajuns singur acasă. Ulterior, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă l-a evaluat din punct de vedere medical şi l-a dus la spital, însă nu a rămas internat.

Mai multe persoane au sunat, în acest week-end, la 112 pentru a anunţa apariţia unor urşi în diverse zone din judeţul Prahova.

Astfel, conform bilanţului autorităţilor, prezenţa urşilor a fost semnalată în staţiunea Sinaia, pe strada Cota 1400, în curtea unei pensiuni, precum şi în zona Castelului Peleş, în staţiunea Buşteni, unde jandarmii au îndepărtat şapte urşi de pe străzi, în staţiunea Azuga şi în localităţile Mislea şi Izvoarele.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here