Liviu Voiculescu a anunțat că a trecut în tabăra lui Cîțu, după ce presa a scris că merge la două capete

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a anunțat că trece în tabăra celor ce îl susțin pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Anunțul a fost făcut, cu întârziere, ieri seară, printr-o postare pe pagina de socializare a senatorului liberal, la o zi după ce Liviu Voiculescu s-a afișat, ca susținător, cu Florin Cîțu, pe scena de la Cluj-Napoca, la alegerile PNL Cluj, și după ce presa din Olt a scris că președintele PNL Olt îl duce cu zăhărelul atât pe premierul României, cât și pe contracandidatul acestuia, Ludovic Orban, totul dintr-un interes personal.

În anunțul publicat pe Internet Liviu Voiculescu își numește trădarea față de Ludovic Orban, căruia îi promisese votul său, o simplă „poziție ingrată”.

„Deseori, statutul unui partid poate așeza membrii săi în poziții ingrate. Însă este un statut pe care ni-l asumăm cu toții noi, politicienii, atunci când decidem să urmăm ideologia politică ce considerăm că ne reprezintă. (…) Ca urmare eu, Liviu Voiculescu, în calitate de președinte al filialei Olt a PNL, anunț public că filiala noastră a luat decizia comună de a sprijini pentru funcția de președinte al PNL pe Florin Cîțu, actualul premier al României”, a scris, pe Facebook, Liviu Voiculescu.

Potrivit unor surse liberale, înainte de a se afișa la Cluj cu premierul României, liderul PNL Olt le-a promis votul său și lui Orban, și lui Cîțu, în încercarea de a-și proteja afacerea de familie din domeniul jocurilor de noroc, prin menținerea, la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a omului său, Tiberiu Alin Ion Teodor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here