Cum au fost prinși doi doljeni bănuiți de incendiere. La cât a ajuns prejudiciul

Polițiștii din Băilești au identificat un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din Băilești, bănuiți de distrugere.

Polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din Băilești, că la autoturismul său, care era parcat pe strada Lt. Poenaru din localitate, a izbucnit un incendiu.

Polițiștii au stabilit că la autoturism a izbucnit un incendiu, care s-a propagat ulterior la un alt autoturism, care aparține unui bărbat de 35 de ani, din Băilești, parcat pe aceeași stradă în apropierea autoturismului în cauză.

Incendiul a fost localizat și stins de pompieri din cadrul I.S.U. Dolj-Secția de Pompieri Băilești.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 30.000 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Au fost audiate persoanele vătămate precum și alte persoane care ar fi putut indica detalii care să conducă la identificarea persoanelor în cauză.

Totodată, polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, în urma cărora două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Așa au fost găsiți tânărul de 22 de ani și bărbatul de 30 de ani, ambii din Băilești, bănuiți că în noaptea de 3/4 iunie a.c., ar fi provocat un incendiu, în urma căruia cele două autoturisme ar fi fost distruse.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here