Olt: Tânără de 20 de ani plecată să cumpere țigări, de negăsit. Polițiștii și soțul, pe urmele ei

O tânără de 20 de ani este căutată de oamenii legii după ce soțul ei a alertat poliția. Fata a plecat să cumpere tigări, însă nu a mai revenit la domiciliu.

Alerta a fost dată în această dimineață, tânăra fiind dispărută de seară trecută.

„În dimineața zilei de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 iulie a.c., în jurul orei 21:00, soția sa, Bălan Larisa Roxana, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat să cumpere țigări și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, aproximativ 55 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, cu tatuaje pe corp”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare neagră, bluză neagră cu model floral și încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Oamenii legii recomandă ca persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here