Un bărbat din Prahova şi-a împuşcat fostul cumnat în timp ce acesta dormea

Un bărbat de 40 de ani este cercetat de poliţiştii din Ploieşti, sub control judiciar, după ce şi-a împuşcat fostul cumnat cu un pistol cu bile în timp ce acesta dormea, informează, marţi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, victima, în vârstă de 34 de ani, fiind transportată la spital.

“Din cercetări a reieşit faptul că la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 6:00, bărbatul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce dormea acesta, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcţia capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcţie necunoscută. (…) În baza cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au reuşit depistarea autorului, fiind condus la sediul subunităţii în vederea audierii. Totodată, pe un teren viran din municipiul Ploieşti a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancţionării bărbatului, precum şi măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv”, menţionează sursa citată de Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, fiind ulterior plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here