Doi bărbați au jefuit o femeie în București. Au spus că sunt medici care strâng bani pentru biserică

Doi bărbați au jefuit o bătrână din București susținând că sunt medici străini care strâng bani pentru biserică.

O femeie în vârstă de 93 ani a sunat la 112 anunțând că doi bărbați i-au furat o sumă de bani din locuință. Cei doi s-au recomandat a fi medici, cetățeni străini, și au intrat în locuință după ce au interacționat pe stradă cu victima, sub pretextul că strâng bani pentru renovarea unei biserici.

Polițiștii de la Secția 10 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au început cercetările și au identificat doi bărbați, de 34 și 37 de ani.

„În baza probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că cei doi bărbați ar fi abordat victima pe stradă și, sub pretextul că sunt medici veniți din străinătate pentru a strânge fonduri necesare la renovarea unei biserici, au determinat persoana să îi primească în casă. Ulterior, bărbații ar fi revenit la adresă de unde ar fi sustras peste 3.000 de lei”, au anunțat polițiștii.

Unul dintre bărbați a fost arestat preventiv în altă cauză, iar cel de al doilea a fost reținut, instanța dispunând măsura arestului la domiciliu.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here