Un preot beat a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. Bărbatul avea alcoolemie peste 1,86 alcool pur în sânge

Preotul Cătălin Corogeanu, fratele fostului călugăr Daniel Corogeanu de la Mănăstirea Tanacu, a produs un accident la intrarea în municipiul Vaslui. A lovit cu autoturismul pe care-l conducea şi în care se afla şi fiul lui un stâlp pe care l-a doborât.

Preotul Cătălin Corogeanu era în stare de ebrietate când a intrat în stâlp. Martori oculari spun că acestuia i s-ar fi blocat volanul şi nu a mai putut lua virajul. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Vaslui.

Potrivit Vremea Nouă, maşina acestuia a derapat cu viteză mare, apoi a lovit puternic stâlpul de electricitate. Tot cartierul Gura Bustei, unde a avut loc accidentul, a rămas fără lumină. Dacă la locul accidentului, etilotestul a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, la spital valoarea alcoolemiei din sânge a fost mult mai mare, de 1,86 mg/l.

„În urma accidentului de la Gura Bustei, atât şoferul cât şi pasagerul minor din maşină au fost duşi la spitalul judeţean. Copilul este în afara oricărui pericol, dar se fac investigaţii medicale suplimentare. În această cauză, s-a deschis dosar de cercetare penală pe numele conducatorului auto, un bărbat de 41 de ani”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui.

Pe lângă distrugerile pe care va trebui să le plătească, părintele Cătălin Corogeanu va fi tras la răspundere și penal, polițiștii întocmind dosar pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here