Olt: Agresiune în trafic, două persoane au ajuns la spital. Ce s-a întâmplat

Un șofer și o femeie, pasageră în autoturismul acestuia, au ajuns la spital, ieri după-amiază, după o agresiune în trafic petrecută pe raza localității Verguleasa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica, șoferul, de 36 de ani, din Drăgășani, ar fi fost agresat ieri în trafic de un bărbat de 47 de ani și de fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ambii din aceeași localitate, totul pe fondul unor conflicte mai vechi.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, la data de 21 iulie 2021, în jurul orei 14:53, prin apel 112, de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Drăgășani, despre faptul că ar fi fost agresat de 2 persoane, în timp ce se afla în comuna Verguleasa, județul Olt.

Din primele verificări a reieșit că, pe fondul unor conflicte mai vechi, acesta ar fi fost agresat, în trafic, de un bărbat, de 47 de ani și fiul acestuia, un tânăr, de 21 de ani, ambii din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În timpul altercației, au fost produse și avarii minore autoturismului acestuia.

În urma evenimentului, persoana care a sesizat că a fost agresată și o pasageră din autoturismul acesteia au fost transportate la spital, pentru efectuarea de investigații medicale, fără a rămâne însă internate.

În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea stării de fapt, în funcție și de constatările medico-legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here