Un nou procuror la Parchetul Tribunalului Olt. A renunțat la o funcție de conducere pentru noul post

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt își va mări personalul cu încă un procuror, de la 1 august. Este vorba de Daniela Barbu, care va pleca din poziția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești pentru a activa ca simplu procuror în Olt.

Recent, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti a Danielei Barbu, începând cu data promovării efective la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, respectiv 1 august 2021.

Schemele de personal sărace continuă să dea bătăi de cap parchetelor din Olt. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt funcționează, în prezent, cu doar șapte procurori, doi aflați în conducerea instituției și cinci ocupând posturi de execuție.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina are opt procurori, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal funcționează cu șase procurori, Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș – cu patru procurori, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia – cu doar trei procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here