Acasă Magazin Dana Budeanu ...

Dana Budeanu s-a logodit! Surpriză totală în lumea mondenă. Cine este alesul/ FOTO

Creatoarea de modă Dana Budeanu va merge din nou la altar! Ea a recunoscut în mod public că s-a logodit, postând o imagine cu inelul impresionant pe contul său de Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Dana Budeanu (42 de ani) a anunţat, în mod public, că s-a logodit. Ea a prezentat şi o fotografie cu inelul de logodnă pe care l-a primit din partea iubitului său, Andrei Hrebenciuc (37 de ani).

Andrei Hrebenciuc este fiul lui Viorel Hrebenciuc, cel considerat eminenţa cenuşie a PSD acum ceva ani.

Mesajul care însoţeşte fotografia cu inelul de logodnă al Danei Budeanu este “I don’t date, I marry” (Eu nu ies la întâlniri, eu mă mărit).

Sursa foto: Instagram

Internauţii deja au apreciat în număr mare postarea creatoarei de modă, iar prima persoană care i-a lăsat un mesaj pe Instagram, cu mai multe inimioare, a fost Amalia Năstase.

Atât Dana Budeanu, cât şi Hrebenciuc Jr. au trecut printr-un divorţ

Presa tabloidă scria, în luna mai a anului trecut, că Dana Budeanu şi Andrei Hrebenciuc trăiesc o poveste de dragoste, însă bărbatul ar fi fost căsătorit în momentul în care a început relaţia celor doi.

Şi Dana Budeanu a trecut printr-un divorţ, ea fiind măritată din tinereţe cu patronul de presă Radu Budeanu, cu care are şi două fete gemene. De-a lungul timpului, creatoarea de modă nu a prea vorbit despre fostul său soţ.

“Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presa din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România, și s-au înființat începând cu anul 2004.

La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam această este istoria despre nevasta lu’, în acest caz”, scria Dana Budeanu în urmă cu opt ani, pe blogul personal.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here