Violențe la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea. Câțiva tineri au dat cu pumnii

Incidente violente la sediul DNA, chiar în momentul în care și-a făcut apariția Liviu Dragnea. 

Câțiva tineri veniți să îl protejeze pe fostul lider PSD au început să îi bruscheze pe toți cei ieșiți în cale, jurnaliști și protestatari.

Atunci când Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA și a coborât din mașină pentru a intra în clădire a fost interpelat de jurnaliști, însă o mână de tineri, care se aflau acolo pentru a-l proteja, au provocat o busculadă.

Sub privirile neputincioase ale jandarmilor, tot scandalul s-a transformat într-un schimb de pumni și îmbrânceli – fiind rupte și haine. Abia după ce Dragnea a intrat în sediul DNA au intervenit și forețele de ordine și i-au legitimat pe cei responsabili de aceste violențe.

Dragnea a fost  chemat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat.

Vorbim după ce ies. Am venit să îmi înmâneze prelungirea sechestrului”, a spus Dragnea.

 

Înainte ca Dragnea să ajungă la DNA, acolo s-au strâns câțiva susţinători, care au intrat în conflict verbal cu unii protestatari anti-PSD sau chiar jurnalişti.

“Unde sunt banii din sănătate? Noi pe Dragnea îl iubim. Dânsul a dat pensii, salarii. Ăştia ce au dat? Nimic. Domnul Dragnea nu este infractor. Au tăbărât toţi pe el”, a spus o femeie în vârstă, potrivit Agerpres.

După ce Dragnea a intrat în sediul DNA, între cele două părţi au izbucnit şi conflicte fizice.

S-a aruncat inclusiv cu ouă şi iaurt, din partea unor femei în vârstă, ţinta fiind cunoscutul protestatar Ceauşescu, dar şi un reporter şi un fotograf.

Venirea lui Dragnea la DNA a fost anunţată duminică de Codrin Ştefănescu, care susţine că “hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă”.

“Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde!’, a scris Codrin Ştefănescu, duminică, într-un mesaj pe Facebook.

Dragnea este inculpat la DNA în dosarul Tel Drum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infracţiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în forma participaţiei improprii.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here