O tânără din Botoșani și iubitul ei au dat foc casei unei mătuși, cu 2 copii înăuntru, pentru că a blestemat-o pe Facebook

O tânără și iubitul ei din Botoșani au fost reținuți de polițiști pentru că au dat foc unei case, după ce proprietara locuinței i-a blestemat copilul pe Facebook. În imobil se aflau cei doi copii ai victimei, dar nimeni nu a fost rănit.

O tânără de 21 de ani și iubitul său de 26 de ani, ambii din Botoșani, au fost reținuți marți pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale sub acuzațiile de distrugere şi complicitate la distrugere.

”În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că cei doi, în data de 23 iulie a.c., ar fi procurat împreună lichid inflamabil şi ar fi incendiat interiorul unui imobil, aparţinând persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, prejudiciul cauzat prin incendiere se ridică la 35.000 de euro.

Povestea este însă mult mai dramatică și are caracteristicile unei adevărate telenovele care a pornit pe Facebook și s-a terminat în viața reală, scrie Monitorul de Botoșani.

I-a blestemat copilul pe Facebook

În noaptea de 22 spre 23 iulie, tânăra s-a dus cu iubitul ei la o benzinărie, de unde au cumpărat un pet de 2 litri de benzină și s-au dus la apartamentul de la parterul unui bloc al unei mătușe de-a tinerei, care tocmai postase ceva nepotrivit pe Facebook la adresa ei.

Au aruncat apoi cu benzină înăuntru și au dat foc, chiar dacă în apartament se aflau fiicele de 3, respectiv 19 ani ale mătușii. Din fericire, acestea au reușit să stingă flăcările și nimeni nu a fost rănit.

Iar toate astea au fost după ce mătușa a postat pe Facebook blesteme la adresa copilului tinerei.

Orbită de furie, dar și pe fondul unui conflict în familie care dura de mai mulți ani, tânăra mamă s-a dus în miez de noapte la mătușa ei, hotărâtă să tranșeze situația, odată pentru totdeauna, indiferent de consecințe.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here