Administratorul restaurantului Casa Domnească din Slatina, arestat pentru trafic de droguri

Răzvan Braican, cel care se ocupă de administrarea restaurantului Casa Domnească din Slatina, a fost arestat preventiv, joi, pentru trafic de droguri după un flagrant delict organizat de procurorii DIICOT în Craiova. Arestat a fost și un angajat al restaurantului, Bogdan Vasile Popa.

Decizia a fost luată de Tribunalul Dolj, la propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului BRAICAN ALIN RĂZVAN IONUȚ pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.07.2021 şi până la data de 27.08.2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului POPA BOGDAN VASILE pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.07.2021 şi până la data de 27.08.2021, inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen. Dispune emiterea, de îndată a mandatelor de arestare preventivă față de inculpații Braican Alin Răzvan Ionuț și Popa Bogdan Vasile”, se arată în încheierea instanței de judecată, care nu este definitivă.

De altfel, cei doi inculpați au și depus contestații împotriva măsurii luate de magistrații doljeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here