Siminica Mirea: Nimeni din arcul guvernamental nu este interesat de sănătate, infrastructură, scumpiri sau vaccinare

Senatoarea de Olt, Siminica Mirea, este de părere că românii pot constata cu uşurinţă faptul că ţara nu este guvernată, iar nimeni din arcul guvernamental nu este interesat de sănătate, infrastructură, scumpiri sau vaccinare.

 

O postare făcută pe pagina personală de socializare mai arată faptul că social-democrata susține ideea care scoate în evidență lupta internă a partidului de dreapta care paralizează administraţia centrală, miniștrii înlocuind munca cu propaganda.

„Această luptă internă a partidului de dreapta paralizează administraţia centrală, iar miniştrii au înlocuit munca cu propaganda, în vederea strângerii de voturi. Un haos total, unde actul de guvernare este suspendat până după alegerile interne din septembrie ale partidelor coaliţiei. De neacceptat!

 Lupta continuă, dar preţurile au luat-o razna şi nimeni de la Putere nu ia seamă. Energia are o scumpire continuă şi determină scumpiri în lanţ, inflaţia depăşeşte cele mai pesimiste scenarii, iar nivelul de trai al românilor scade semnificativ. De asemenea, programul de vaccinare este compromis total, abandonul şcolar a atins cote alarmante, iar economia este subminată de nepăsare şi decizii guvernamentale eronate.

România a intrat într-un cerc vicios! Avem nevoie de o guvernare, în adevăratul sens al cuvântului, iar primul pas important şi absolut necesar este ca altcineva să preia cârma guvernului, până după consumarea luptelor electorale ale partidelor coaliţiei”, se mai arată în postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here