Olt: Radare amplasate în sistem ”cascadă”. Câți șoferi au picat în plasă

Polițiștii olteni au acționat în sistem integrat, zilele trecute, pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente de circulație și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele legale de viteză sau conduc autovehicule sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Activitățile s-au desfășurat prin mobilizarea de efective sporite de polițiști pe drumurile publice din Olt și prin folosirea aparatelor radar în sistem ”cascadă”.

„Alături de polițiștii olteni, în data de 01 august a.c., în intervalul orar 18:00-20:00, au participat și polițiști din cadrul I.P.J. Dolj și I.P.J. Teleorman,  sub coordonarea unor ofițeri din cadrul Direcției Rutiere.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 1256 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 379.775 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 104 permise de conducere, din care 53 pentru depășirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 de km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here