A murit soția lui Nicolae Botgros. Declarații emoționante după moartea soției sale: ”Îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut”

Muzica populară românească este în doliu după decesul cântăreței Lidiei Bejenaru Botgros. Soțul acesteia, Nicolae Botgros, reușește cu greu să treacă peste pierderea suferită, oferind mărturii emoționante la câteva zile de la tragedie.

Artistul a oferit pentru Spynews detalii din ultimele momente de viață ale Lidiei Bejenaru Botgros și a făcut o serie de dezvăluiri, în lacrimi, despre probleme de sănătate cu care aceasta s-a confruntat înainte să moară.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a mărturisit Nicolae Botgros.

Acesta a spus cu durere în suflet că deși are persoane care îi sunt alături în aceste grele momente, simte că a rămas singur și sărac din cauza faptului că soția sa îi lipsește pe cât se poate de mult.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Lidia Botgros a fost o interpretă de muzică populară din Republica Moldova. Ea a urmat studiile muzicale la Școala de Iluminare Culturală Elena Sârbu, din Soroca.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul, într-o familie de lăutari. Acesta este în prezent conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară “Lăutarii” din Republica Moldova.

Cei doi s-au căsătorit în 1971.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here