VIDEO: Un bărbat din Dâmbovița arată arma și amenință că aruncă în aer polițiști dacă vin să-l ridice. Reacția Europol: ”Dorință îndeplinită”

Un bărbat din Dâmbovița s-a filmat când amenință că dacă polițiștii vin să îl ridice îi va împușca și arată cum încarcă arma.

Chiar îi invită pe oamenii legii la el acasă, întrebând dacă au vestă antiglonț, în timp ce arată o bombă. Polițiștii din cadrul Europol au transmis: „Dorință îndeplinită”.

Bărbatul din Dâmbovița își începe filmarea în timp ce se droghează. De altfel, lui i s-a făcut dosar penal pentru că a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența stupefiantelor.

„Vreau să vină să îmi spargă și mie ușa acum”, spune bărbatul în imaginile filmate, în timp ce arată arma.

„Să nu zică că dau cu cauciuc. Vreau doar să îmi spargă ușa. Sunt pregătit.

Dacă e să mă duc la pârnaie, nu mă duc pentru că m-ai prins pe mine drogat la volan. Dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc”, amenință bărbatul. Apoi continuă: „Sparge-mi ușa, dar să fii pregătit când spagi. Și nu să vii cu 2 – 3 inși, că degeaba veniți 2 – 3 inși. Aveți veste antiglonț? Ia uite-o”, mai spune bărbatul, în timp ce arată o bombă.

Europol: ”Dorință îndeplinită”

Imaginile au ajuns la polițiști, iar sindicaliștii de la Europol chiar le-au postat și pe pagina lor oficială de Facebook, spunând că „dorința i-a fost îndeplinită” bărbatului.

„În după-amiază acestei zile colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au <îndrăznit> să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante”, spun oamenii legii.

În prezent se fac cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa dâmbovițeanul, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul clipului postat pe Facebook.

„Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”, mai spun polițiștii din cadrul Europol.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here