Acasă Local Actualitate Horoscop mier...

Horoscop miercuri, 4 august. Lumea este împotriva ta astăzi așa că mare grijă: Nu dezvălui nimănui detaliile

Horoscop miercuri, 4 august. Lumea este împotriva ta astăzi așa că mare grijă: Nu dezvălui nimănui detaliile. Află ce ți-au pregătit astrele pentru miercuri, 4 august, conform horoscopului oferit de Minerva în exclusivitate pentru capital.ro.
Se anunță o zi extrem de complicată pentru câțiva nativi, însă mulți au parte de o perioadă extrem de benefică.

 

Berbec – Descoperi curând că poți atrage noi prieteni. De asemenea, puteți atrage noi clienți, o iubire și cei care sunt cu tine pe aceeași lungimea de undă. Soarele intră în semnul tău și te poate inspira să experimentezi alte practici care aduc perspective puternice. Profiți de o șansă care apare din senin. Vei face tot posibilul să o accepți.

Taur – Dacă vrei să se împlinească tot ceea ce speri, vechiul trebuie să facă loc noului, indiferent de cât de mult ai prefera să rămână. Pe măsură ce timpul trece, ar putea exista un conflict real în acest sens. În jurul prânzului, centrul de greutate se mută de pe schimbare și nou, pe talente ignorate. Trebuie să-ți cultivi abilitățile.

Gemeni – Viața intimă va beneficia de această conversație sinceră. Nu ignora problemele deoarece asta nu le va face să dispară. Ai șansa neplăcută ca un prieten apropiat să te pună într-o situație jenantă. Nu dezvălui nimănui detaliile unei relații, dacă nu știi sigur încoro se îndeaptă aceasta. Asigură-te că ceea ce simți este iubire, nu doar pasiune.

Rac – Lansezi un mesaj important. Aceasta ar putea fi un punct culminant în ceea ce privește un efort legat de scris, de vorbit sau de marketing. Te-ar putea ajuta să te apropii de o relație sau să te îndepărtezi definitiv. Dacă nu te potrivești cu cineva din punct de vedere etic sau moral, persoana nu este pentru tine.

Leu – Vești despre o creștere a afacerii, un client nou profitabil sau un loc de muncă mai bine plătit. Acum poți semna contracte cu încrederea că vor dura. Nu simți nevoia să cedezi la ceea ce își doresc sau așteaptă cineva de la tine. Este cea mai bună perioadă a anului pentru a face acest lucru, deoarece poate deschide larg ușa pentru tine.

Fecioară – Mai multe sarcini pe birou. Dacă le rezolvi atent, îți poți impresiona cu șeful și continui să urci spre vârf. Este un moment excelent pentru începerea unei cure de slăbire. Viața amoroasă înflorește atunci când ești deschis experimentării. Ai multe de spus, care ar putea să nu funcționeze întotdeauna în avantajul tău.

Balanță – sigură-te că ai discuții amiabile cu colegii de muncă și cu clienții. Cu toate acestea, pe măsură ce se apropiae sfârșitul lunii, Luna Nouă va avea loc pe data de 28 martie. Acest aspect te încurajează să te odihnești, să îți reâncarci bateriile și să aștepți momente mai bune. Fă acest lucru acum, în timp ce poți, încă să te destinzi, înainte să revinii la muncă!

Scorpion – Probabil ca o invitație la un eveniment sau la o serată în rețea, să te aducă în față. Dacă participi, ai putea ridica spiritul discuției. Dacă ești singur, este o ocazie de a întâlni pe cineva nou sau aduce mai multă senzualitate celor deja angajați. Vei fi uimiți de experiențele pe care le ai odată ce te lași dominat.

Săgetător – Ai impulsul de a explora, în continuare, o inițiativă care ține de scris, vorbire, publicitate sau marketing. Contractele apar atunci când are loc un eveniment ca acesta. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să folosești acest timp cât mai spornic, să ții un jurnal sau să creezi o strategie, mai degrabă, decât să accepți ceva.

Capricorn – Reflectoarele sunt asupra finanțelor. Acest aspect îți amintește să fii un bun manager cu banii statului. Pe măsură ce îți concentrezi atenția asupra a ceea ce vine, poți face ca lucrurile să meargă și proiectele să se finalizeze. Odată ce începi să devii mai realist cu privire la anumite lucruri, unele posibilități încep să se estompeze.

Vărsător – O energie pozitivă este adusă prin lansarea de noi produse, pentru a începe ceva pe cont propriu sau pentru a începe lucrul un nou loc de muncă. Cum iubești aventura, nu vei avea nicio problemă să sări în ceva nou. Dar indiferent dacă ai glumit sau nu, nimeni nu este obligat să ia comentariile tale de bune.

Pești – Locul de muncă devine mai sigur și mai armonios, mai ales după ce o persoană pleacă din birou. Liniștea și armonia pot domni acum. Dacă nu primești informațiile de care ai nevoie de la alte departamente, ai putea fi nevoit să alergi în sus și în jos pentru a atrage atenția celor implicați. Lucrezi la un proiect extins.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here