După ce și-a văzut colegul murind, un bărbat din Tecuci și-a anunțat familia că pleacă “în munții”. Salvamontiștii îl caută

Un bărbat în vârstă de 50 de ani este căutat de polițiști din Prahova și din Galați, după ce și-a anunțat familia că pleacă “în munți”.

După câteva ore, mașina bărbatului din Tecuci a fost găsită într-o parcare din Ploiești. În mașină, se afla și telefonul său.

El a fost dat dispărut miercuri seara de rude. Înainte cu câteva ore, bărbatul a dat un SMS familiei în care anunța că vrea să plece “în munți”, dar fără să precizeze traseul sau zona, conform Adevărul.

Marți, bărbatul fusese martor la un accident de muncă, soldat cu moartea unui coleg. El fusese audiat de inspectorii ITM, în legătură cu accidentul.

După aceste evenimente, bărbatul nu s-a dus acasă, iar rudele nu mai știu nimic despre el, în afară de informațiile din SMS.

Echipe de la Salvamont Prahova supraveghează traseele din Bucegi, dar sarcina este una dificilă, având în vedere că bărbatul nu a dat niciun indiciu legat de zona în care merge.

Miercuri seara, fiul bărbatului a mers la Ploiești și a ridicat mașina.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here