Horoscop joi, 5 august. O zodie dă de necaz mare: Problemele de comunicare se intensifică astăzi

Horoscop joi, 5 august. O zodie dă de necaz mare: Problemele de comunicare se intensifică astăzi. Află ce ți-au pregătit astrele pentru joi, 5 august, conform horoscopului oferit în exclusivitate de Minerva pentru capital.ro.

Se anunță o zi mai complicată pentru un nativ al zodiacului, iar restul se bucură de o zi perfectă.

Berbec – Orice neînțelegeri în cuplu se vor rezolva și vei experimenta o nouă căldură și apropiere în relația voastră. Unii dintre voi, care sunt singuri, ar putea fi surprinși plăcut de o propunere romantică neașteptată din partea unui prieten apropiat. Însă nu te lăsa în voia instinctelor fără a lua în considerare consecințele.

Taur – Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă dorești să îți petreci restul vieții alături de o anumită persoană, perseverează și fă-i propuneri, cu siguranță vei fi acceptat. Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a menține scânteia vie.

Gemeni – Vei termina toate lucrările în așteptare ceea ce a fi impresionant pentru șefi. Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent în timp ce ai de-a face cu șefii și cu colegii mai în vârstă. Se pot produce greșeli și neînțelegeri. Planifică ce vrei să faci în viitor și să nu-ți asumi riscuri care te depășesc.

Rac – Deși poți obține o mulțime de informații, ar fi înțelept să nu sari la primul sfat care ți se pare bun. Deci este posibil să dorești să generezi plăți automate ale facturilor sau să descarci extrase de cont pentru a pregăti impozitele pe care le are instituția sau firma în care lucrezi, de plătit. Aștepți să vină un contract de muncă.

Leu – Este un moment excelent pentru a găsi pe cineva cu care să colaborezi în micile afaceri. Dacă lucrezi pentru o companie, discută cu oameni din alte departamente pentru a găsi aliați. Ar putea fi necesar să găsești echilibrul între încredere și umilință, mai ales atunci când vorbești cu șeful tău. Dacă nu te gândești la ele, va fi greu să le respecți.

Fecioară – Dacă lucrezi într-o instituție mare, ai putea să te procopsești cu un asistent sau să mai vină cineva în echipa ta. Toate acestea oferă o șansă de a învăța pentru cineva, pe care îl poți pegăti pentru viitor. Apar modificări ale reglementărilor guvernamentale sau ale ordonanțelor locale care ți-ar putea afecta direct locul de muncă.

Balanță – Ai noroc să ceri o mărire de salariu. Nu vrei să ratezi această ocazie, așa că vezi dacă poți să ai o discuție cu șeful. Ar putea să-ți aducă un sentiment de neliniște și dorință de mai mult. Energia pozitivă din jurul carierei, ar fi benefică să ceri multă responsabilitate la locul de muncă sau cauți un alt loc de muncă nou.

Scorpion – Problemele de comunicare se intensifică astăzi. Tocmai pentru că ești convins că ai dreptate, greșești. Oferă unei persoane pe care o cunoașteți mai bine, șansă de a-și spune povestea fără a o întrerupe sau a încerca să ghicești ce va spune în continuare. Este timpul să te întorci la elementele de bază.

Săgetător – Se poate ajunge la un acord benefic, la acest nivel, posibil începând cu o afacere formală care ulterior se transformă într-un contract serios. Nu ezita să faci propunerea dorită cu acest aspect. Pe de altă parte, ai putea primi o invitație pentru un interviu de angajare. Fii cu ochii pe e-mail, să nu ratezi această notificare.

Capricorn – Ia în considerare lansarea ideii tale de afaceri, mai degrabă decât să încerci să strângi fonduri. Asta ar putea însemna să cumperi proviziile la care a reunțat un magazin care nu mai funcționează sau să-l determini pe nepotul tău, expert în tehnologie, să îți construiască un site. Gândești noi modalități de a obține ceea ce dorești.

Vărsător – Ai permisiunea Universului de a face ceva în afara zidului ridicat în jurul tău, ceva la care oamenii nu s-ar aștepta. Cheia pentru a găsi iubirea acum este să fii dispus să te implici fără să te simți jenat. Poți întâlni pe cineva care este dispus să îți arate valoarea unui bun imobiliar și cum să investești.

Pești – O investiție imobiliară nouă va aduce probabil câștiguri bune în viitor. Creșterea veniturilor sunt și ele ridicate. Dacă intenționezi să investestești pe piața acțiunilor fără o experiență anterioară, trebuie să fii precaut. Unele pierderi minore pot apărea undeva către sfârșitul lunii. Fă investiții numai după ce ai toate informațiile.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here