Manifestări tradiționale în mai multe localități din Olt. Jandarmii olteni vor asigura ordinea publică

Jandarmi olteni vor sigura ordinea publică, în acest sfârșit de săptămână, când în mai multe localități din județ se vor organiza diverse manifestări tradiționale.

Mai exact, jandarmii vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale la evenimentele cultural-artistice organizate de autoritățile locale.

„Astfel, în ziua de 06.08.2021, vor fi asigurate măsuri de ordine și protecție a participanților pe timpul manifestărilor tradiționale în comunele Văleni, Gura Padinii și Strejești.

În zilele de 06 și 07.08.2021, începând cu ora 10:00, în incinta târgului săptămânal din Comuna Osica de Sus, sunt asigurate măsuri de ordine și protecția participanților pe timpul manifestărilor tradiționale ”Bâlciul anual”

Iar duminica, 08.08.2021, jandarmii olteni vor fi prezenți și la manifestările cultural-artistice dedicate zilei comunelor Valea Mare și Urzica”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de normalitate civică și de siguranță și vor viza în principal prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor și normelor de conviețuire socială.

„În vederea prevenirii unor incidente nedorite, amintim tuturor participanților prezenți la aceste manifestări, să respecte indicațiile forțelor de ordine și organizatorilor și să semnaleze orice comportament contrar normelor  legale de conviețuire.

Supunem atenției celor care participă la aceste evenimente să nu lase în urma lor resturi menajere, să nu distrugă mediul înconjurător ori să nu aprindă focul în locuri neamenajate”, se mai arată în comunicat.

De asemenea, jandarmii recomandă tuturor celor ce vor fi prezenți, având în vedere numărul mare de participanți, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale și să se adreseze direct jandarmilor care asigură măsurile de ordine sau prin apel la 112, orice neregulă constatată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here