Femeia din Olt bănuită că și-a UCIS bărbatul, arestată preventiv. Cine este aceasta/ Filmul cazului

Soția bărbatului din Izvoarele care a murit sâmbătă acasă, în urma unei tăieturi la o mână, a fost arestată preventiv, azi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Femeia se numește Vasilica Niță, iar decizia arestării sale a fost luată de Tribunalul Olt, la solicitarea procurorului de caz.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 214/P/2021. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Niţă Vasilica, pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art.188 alin.1 C.p. rap.la art.199 alin.1 C.p., în prezent aflată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Olt, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 09.08.2021 până la data de 07.09.2021, inclusiv”, se arată în încheierea instanței de judecată.

Decizia nu este definitivă, inculpata drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Inițial, nu s-a știut că chiar soția omului ar fi cea care i-a cauzat moartea. Prima informație era că, sâmbătă, bărbatul s-ar fi întors acasă cu o tăietură la mână și că ulterior și-a pierdut cunoștința.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt care nu a mai avut ce face decât să constatate decesul bărbatului.

Ulterior, anchetatorii au ajuns să descopere că cea care l-a tăiat pe om ar fi chiar soția acestuia.

Cercetările au fost demarate de criminaliști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Acum, femeia este cercetată pentru omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here