Doi copii au fost răniți într-un carusel din Craiova. Mama lor a ignorat faptul că era defect/ FOTO

Scene de coşmar într-un parc din Craiova.

Doi copii mici au căzut dintr-un carusel defect, iar din ceea ce spun anchetatorii, mama lor ar fi ignorat avertismentele şi s-a urcat cu cei mici în carusel, deşi administratorul parcului i-ar fi spus că există pericol de rănire.

Femeia se afla cu cei doi copii într-un parc din Craiova, când i-a venit ideea să îi dea pe cei mici în carusel. S-a dus la cel care administra echipamentul şi i-a cerut să îl folosească. Omul a avertizat-o că aparatul este interzis pentru copiii cu vârste sub trei ani şi, în plus, nu poate fi folosit de persoane care cântăresc mai mult de 40 de kilograme.

Femeia a insistat totuşi şi în cele din urmă, s-a urcat într-una dintre machete. Copiii stăteau pe locurile din faţă, iar ea în spate. Doar o singură dată a apucat caruselul să se învârtă, iar apoi un braţ de echilibru a cedat. Macheta s-a înclinat spre exterior, iar copiii au căzut.

În cădere, s-au rănit la mâini şi față, aşa că au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri, dar nu au rămas internaţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi neglijenţă în serviciu, însă ancheta este abia la început.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here