Imagini hilare în Dobreta Severin. Tânăr, filmat în timp ce se plimba gol pușcă pe străzi

Au fost surprins scene şocante, joi noapte, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

Imagini hilare în Dobreta Severin. Un tânăr a fost filmat în timp ce se plimba gol pușcă pe străzile din oraș.  Interesant este faptul că bărbatul are asupra lui o borsetă și o sticlă.

Între timp, polițiștii l-au identificat. Cel mai probabil acesta va scăpa de amendă, dar va fi supus unui control psihiatric.

De altfel, în urmă cu o lună, o tânără de 21 de ani, originară din Prahova, a fost reținută de polițiști după ce a fost surprinsă plimbându-se pe străzile din Constanța complet dezbrăcată. Femeia nu se află la prima ieșire de acest fel.

Prezența tinerei cu trupul gol a fost observată pe strada Traian, astăzi, în jurul orelor prânzului, de către un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală.

„Tânăra care era foarte recalcitrantă a fost preluată, condusă la sediul Poliției Locale și predată apoi Serviciului de Ambulanță. În prezent, femeia este internată la Spitalul De Psihiatrie Palazu Mare.

Surprinzător este faptul că tânăra a mai avut o ieșire de acest gen noaptea trecută, dar nimeni nu a anunțat organele abilitate. Oamenii au preferat să o filmeze pe femeie.

Dacă sunteți martorii unor astfel de incidente vă rugăm să anunțați Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922.”, a transmis Primăria Constanța pe Facebook.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here