Jandarmii olteni vor acționa pentru siguranța publică. Ce evenimente vor fi în următoarele zile

Jandarmii olteni vor acționa zilele următoare pentru a asigura siguranța publica în mai multe localități oltene, unde vor fi desfășurate evenimente cultural-artistice.

Pe lângă asta, va fi prilejuita și sărbătoarea creștin-ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”.

“Astfel, în perioada 14-16 august a.c., jandarmii olteni din cadrul structurilor de ordine publică, alături de polițiști, acționează pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Manifestarea cultural-artistică organizată de autoritățile locale din comuna Cungrea în ziua de sâmbătă – 14 august; Zilele Comunelor Fărcașele și Pârșcoveni; precum și sărbătoarea tradițională din comuna Radomirești din 15 august a.c., sunt doar câteva dintre evenimentele unde se aşteaptă participarea unui public numeros.

De asemenea, luni, 16 august, începând cu ora 08:00, la Mănăstirea Brâncoveni se va desfășura o slujbă religioasă prilejuită de sărbătoarea ”Prăznuirea Sf. Martiri Brâncoveni”, slujbă ce va fi oficializată cu participarea Preasfințitului Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, fiind așteptați să participe sute de credincioși”, transmite Jandarmeria Olt.

Jandarmii care participă la misiuni în aceste zile vor acționa, pe de o parte pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, iar pe de altă parte pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare.

Aceste evenimente vor genera o serie de restricţii impuse de organizatori cu privire la modul de acces, motiv pentru care Jandarmeria Olt  recomandă participanţilor respectarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here