Horoscop sâmbătă, 14 august. Zi groaznică pentru o zodie. Te-ai săturat de toată lumea. Mari dureri de cap

Horoscop sâmbătă, 14 august. Zi groaznică pentru o zodie. Te-ai săturat de toată lumea. Mari dureri de cap. Află ce îți oferă astrele, sâmbătă 14 august, conform horoscopului oferit în exclusivitate, pentru Capital, de Minerva.

Berbec – Nu vei câștiga nicio cursă astăzi. Mai bine lasă-te dus de val. Este un exercițiu de răbdare și există un fel de forță liniștită care vine împreună cu ideea de a nu grăbi pe nimeni. Alegerile pe care le faci săptămâna aceasta te vor ajuta să obți câștiguri bune din micile tale aranjamente. Schimbări și o îmbunătățire a sănătății tale.

Taur – S-ar putea ca volumul de muncă să crească, dar totuși să fii capabil să ții în frâu lucrurile. Asta se datorează faptului că ești foarte bine organizat și te miști într-un ritm care îți aparține. Unele profituri vin dintr-o sursă neașteptată. Vei beneficia de pe urma lor dacă îți vei achita dările la timp. Sănătatea se va îmbunătăți numai dacă ai grijă deosebită la ceea ce mănânci.  

Gemeni – Încep să-ți bântuie prin minte o grămadă de întrebări. O discuție te determină să te gândești la un nou subiect, într-un mod radical, în care te-ai considerat mult timp expert. Este un moment bun pentru a te reevalua la locul de muncă. Cheltuie acești bani cu înțelepciune, deoarece ești predispus să cheltuiți excesiv. Probleme cu tensiunea la cei vârstnici.

Rac – De ce să te mulțumești cu ceva mărunt și nu cu ceva mai mare și mai bun? Zilele acestea fii atent la departamentul de cheltuieli. Asigură-te că îți permiți orice, mai ales dacă ți-ai pus inima la bătaie și apoi bucură-te de răsfăț. Monitorizază-ți strict dieta în perioada imediat următoare. Nu îți neglija sănătatea ci urmează restricțiile impuse de aceasta.

Leu – Pretinde că te-ai săturat de propria voce și vrei să auzi și vocea altuia. Și mergi mai departe, chiar dacă cineva te provoacă. Uneori este bine fii provocat! În afară de îmbunătățirea abilităților de comunicare, acordă mai multă atenție abilităților tehnice. Nu este o zi bună pentru a cheltui banii pe micile plăceri. Dureri de cap. Relaxează-te!

Fecioară – Simți că unele lucruri scapă de sub controlul, și atunci este mai bine să îți asumi unele riscuri. Acestea îți vor aduce recompense mari și nu ar trebui să îți fie frică să pui lucrurile în mișcare, așa cum vrei. Atenție la cheltuielile legate de problemele de familie și de copii. Fă ceea ce simți și încearcă ca tot ceea ce faci, să fie spre binele tău.

Balanță – Îi înțelegi pe oamenii din jurul tău mai bine decât ai făcut-o până acum, și vei fi atât de ocupat, încât orele trec. Dacă dorești o schimbare, vei avea parte de o ofertă bună, acceptă imediat. Orice cheltuială inutilă pe care o faci acum, îți poate afecta finanțele o perioadă lungă de timp. Găsești alinare pentru durerea de stomac doar dacă mergi la medic.

Scorpion – Determinarea și înțelepciunea definesc ziua. Ai grijă în orice problemă legată de bani sau de afaceri; asumarea unui risc spre sfârșitul zilei, nu va da roare. În schimb, superiorii și colegii vor aprecia ideile. Obții niște profituri bune din investițiile imobiliare. Este posibil să faci o adevărată afacere dacă achiziționezi un teren sau o casă acum.

Săgetător – Tu și cel mai bun prieten al tău, sunteți atașați unul de celălalt, cel puțin telefonic, încă la începutul zilei. Comunicarea este cheia. Cum altfel vei face totul? Femeile se vor descurca excelent și pe planul carierei și vor câștiga mult pentru a continua ceea ce doresc și profesional. Este posibil să te simți neliniștit și anxios fără niciun motiv serios.

Capricorn – Planurile tale funcționează și toată lumea pe care o vezi zâmbește. De fapt este un răspuns la propriul tău zâmbet larg. Ești destul de impresionant astăzi! Există posibilități de câștiguri mari dacă ești dispus să îți asumi acest risc suplimentar. Când vine vorba despre viața socială, evită mâncatul de fast food sau băuturile alcoolice ori carbogazoase.

Vărsător – Îți petreci ziua inspirându-ți prietenii și provocând la schimbări incitante, cheltuind cât mai puțin posibil. Micile proiecte din jurul casei îți vor ocupa după-amiaza. Dacă lucrezi în sectorul bancar vei fi fericit, deoarece îți vei îndeplini toate obiectivele săptămâna aceasta. Febra te poate chinui, așa că fii atent. Doamnelor, aveți răbdare cu  problemele legate de piele.   

Pești – În absența unei conduceri puternice, îndreptă-ți eforturile spre a-i ajuta pe ceilalți după prânz. Fă-ți ceva timp și chef ca să poți face lucrurile așa cum știi, de unul singur. Vei câștiga niște bani, pe neașteptate, dintr-o promoție la care participi. Femeile însărcinate sunt sfătuite să nu se supere prea mult și să urmarească cu strictețe sfatul medicului.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here