Cătălin Grecu: Problema locurilor de muncă, o problemă vitală, spre care nimeni nu-și îndreaptă atenția

Catalin Grecu, deputat

Deputatul de Olt din partea PSD, Cătălin Grecu, trage un semnal de alarmă în privința  locurilor de muncă, care reprezintă o problemă vitală, spre care nimeni nu-și îndreaptă atenția.

Potrivit social-democratului, în această perioadă, asistăm debusolați la o atitudine ostilă și arogantă față de cetățeanul și antreprenorul simplu, care au ghinionul de a nu vota la alegerile interne ale PNL.

„90% dintre cetățenii, care îmi calcă pragul cabinetului parlamentar, la audiențe, sunt îngrijorați că nu-și mai pot întreține familia, în lipsa unui loc de muncă.

 ️10% au probleme din sfera protecției sociale, cauzate tot din pricina veniturilor scăzute.

 ️Așadar, la Drăgănești-Olt, dle premier, oraș cu administrație penelistă, românii nu sunt nici mai fericiți și nici n-au salarii de 3000 de euro, ei visează la un loc de muncă stabil, cu o salarizare decentă.

 O rectificare pe minus la Ministerul Muncii și una de suprafață la Ministerul Economiei, nu generează premisele unei reveniri sustenabile și reale a micilor afaceri, care susțin o economie locală.

 Opriți-vă din campanie electorală și începeți să guvernați”, se arată într-o postare făcută de Cătălin Grecu pe pagina personală de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here