Acasă Local Actualitate Horoscop luni...

Horoscop luni, 16 august! Zodia care e plină de nervi toată ziua. Ești foarte irascibil

Horoscop luni, 16 august! Aceasta este zodia care e plină de nervi toată ziua. Ești foarte irascibil pe toată durata zilei.
Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 16 august, conform horoscopului oferit în exclusivitate pentru capital.ro de către Minerva. Se anunță o zi cu peripeţii pentru mai mulţi nativi.

Berbec – S-ar putea să îți fie dificil să ții sub control irascibilitatea. Ți-e clar ce ai în minte și vrei să mergi înainte. Acum ocolești obstacolele, mai degrabă, decât să le distrugi. Te va ajuta să câștigi bine și te va ajuta, de asemenea, să achiți unele datorii amânate de mult timp. Adulții se confruntă cu probleme dermatologice. Pot fi evitate prin consumul de apă plată.

Taur – Mintea ta ageră face să poți vedea adevărul din spatele unor lucruri. Unii ar putea încerca să te descurajeze, dar pentru tine, dovezile sunt clare. Un acord financiar în urma unui contract de muncă, te va ajuta să obții profituri bune și, de asemenea, să achiți unele datorii restante. Atenție la obiceiurile alimentare deloc sănătoase.

Gemeni – Ai capacitatea de a folosi totul acum. Un mic efort din partea ta poate fi schimbat cu ceva mult mai mare și mai valoros. Ai acces la o grămadă de resurse astăzi. Poți folosi această energie și pentru alte chestiuni bancare, cum ar fi împrumuturile pentru întreprinderi mici, deschiderea de noi conturi sau modificarea liniilor de credit existente.

Rac – Astăzi vezi semnificația ascunsă din spatele cuvintelor și a tuturor discuțiilor. Mesajele secrete ți se dezvăluie. Ai putea realiza că ți-ai impus niște reguli care te-au blocat în dificultăți financiare. E timpul să încalci această regulă. Persoanele în vârstă din familie trebuie să aibă grijă deosebită, deoarece durerile articulare sunt la ordinea zilei.

Leu – Este destul de ușor pentru tine, să aduni informațiile de care ai nevoie astăzi. Odată ce știi care este întrebarea, Universul îți va aduce răspunsul. Ar fi bine bine să discuți cu iubita despre finanțe, dar, în loc de bugete, ajungeți să vizionați un film pe Netflix. Ia vezi, nu cumva să consumi ceva gătit peste săptămână că-ți dai fierea peste cap.

Fecioară – Energia zilei, face să vezi detaliile, știi cum se spune, Dumnezeu stă în detalii. Sunt acțiuni mici care aduc cele mai bune rezultate. Câștigurile financiare sunt neașteptate pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și pentru a-ți oferi opțiuni de investiții mai bune cum ar fi cumpărarea unei case, a unui teren, un apartament. Nu neglija problemele minore de sănătate.

Balanță – Evaluarea riscurilor ar putea fi puțin greșită astăzi, iar tu ar trebui să fii conștient de faptul că judecata ta nu poate fi la fel de clară ca de obicei. Trebuie să semnezi un contract pentru achiziția unei mici afaceri sau pentru a te implica într-un program de marketing. Ia-ți un răgaz de cel puțin 24 de ore ca să analizezi lucrurile. Mâine acestea ar putea fi diferite.

Scorpion –Argumentele tale sunt imbatabile, dar asta nu înseamnă că toată lumea este dispusă să accepte ceea ce spui. Așa că, ia în considerare diplomația. Amână proiectele care necesită măsurători exacte sau tăieri precise, pentru o altă zi. Concentrează-te pe mișcarea fizică. Energia excesivă trebuie consumată prin efort fizic sau poate duce la alte tulburări.

Săgetător – Ai energia unei mașini de făcut bani. Poți folosi această energie pentru a aduce bani sau pentru a trimite bani. Acum poți să te descurci cu orice document financiar care ți se  pune în față. Cu un calculator în mână, poți afla dobânda la ratele care le plătești, randamentul și cât te costă închirierea mașinii.

Capricorn – Astăzi, ai anergie să fii la comandă și cei din jur văd cât ești de hotărât. Poți lua măsuri fără să-ți fie teamă. Examinezi contracte financiare și anulezi tot ceea ce nu îți mai este benefic. Returnezi articolele care le ai de rambursat. Contactezi companiile și persoanele fizice care îți datorează bani și stabilești aranjamente de plată.

Vărsător – Capacitatea de a atrage abundența este puternică. Începi cu câteva remedii Feng Shui, îndepărtând praful de pe pisica cu bani norocoși sau punând stive de monede pe pervazul ferestrei din bucătărie. Vei vedea cum banii pot veni din toate direcțiile. Ia în considerare o zi de spa la domiciliu, unde să petreci puțin timp îngrijindu-ți picioarele, mâinile și pielea.

Pești – Ai ocazia unei creșteri salariale, ore suplimentare la serviciu sau chiar ți se va atribui un rol de conducere. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, postează-ți CV-ul că nu vei regreta. Aplică pentru un loc de muncă indiferent dacă crezi sau nu că vei reuși. Fii prudent cu banii tăi măcar până vei găsi ceva de lucru! Așa că vezi pe ce cheltui banii pe care îi ai.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here