Încă un weekend cu morți și răniți în accidente rutiere pe șoselele din România. Câte persoane au murit

Doi oameni și-au găsit sfârșitul și alți cinci au fost răniți, în urma a două accidente rutiere din țară.

În Suceava, o mașină în care se aflau 5 tineri s-a răsturnat pe un câmp, iar doi dintre ei s-au stins din viață.

Iar în Gorj, un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea șoselei.

Pe locul din dreapta se afla o femeie, care a rămas blocată în caroseria deformată. Şi ea, şi șoferul, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În apropierea localității Dumbrava din Suceava, 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani s-au răsturnat cu mașina într-un câmp. Martorii spun că ar fi circulat cu viteză și că, într-o curbă, șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Doi dintre băieți și-au pierdut viața, iar ceilalți au ajuns în stare gravă la spitalul județean din Suceava.

În Gorj drumul a doi bucureșteni s-a terminat la spital. Accidentul s-a produs pe Drumul Național 67, în comuna Scoarța.

În zonă au loc deseori accidente

Șoferul, în vârstă de 65 de ani, recunoaște că la un moment dat a pierdut controlul volanului. Mașina lui s-a oprit într-un arbore de pe cealaltă margine a șoselei.

″- Am prins acostamentul de pe margine și a intrat în derapaj.
– Ați scăpat-o de sub control?
– Da
”.

În urma impactului, pasagera din dreapta a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoasă.

Cosmin Dima, ISU Gorj: „La sosirea la locul incidentului am găsit o persoană de sex feminin în partea dreaptă. S-au executat măsuri pentru extragerea victimei care a fost stabilizată și transferată către echipajul SMURD. Persoana era încarcerată”.

„ – Fata e mai rău, băiatul nu… șoferul e pe picioare
– Și fata?
– Fata este rău, au luat-o cu targa
”.

Ambii răniți au fost transportați la spital la Târgu Jiu, unde au rămas sub supraveghere medicală. Localnicii spun că în zonă au mai avut loc astfel de întâmplări nefericite, șoferii fiind tentați să meargă cu viteză la ieșirea dintr-o curbă periculoasă.

Localnic: „Cu viteză aici să puneti ceva la curba aia, deci un limitator ceva să-i oprească din drum, aici se face numai accidente – a mai lovit un băiat motocicleta, a și luat foc”.

Şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, dar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here