O tânără de 20 de ani, din Slatina, dosar penal după o tamponare. Surpriză: Nu pentru accident e cercetată/ FOTO

O tânără de 20 de ani, din Slatina, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut, luni, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că șoferița avea permisul reținut și dreptul de a conduce suspendat.

De altfel, aceasta este infracțiunea pentru care tânăra este cercetată, întrucât coliziunea dintre cele două autoturisme implicate în accident nu s-a soldat decât cu pagube materiale.

Tamponarea a avut loc în zona restaurantului McDonald’s din Slatina.

„La data de 16 august a.c., ora 14.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, în municipiul Slatina.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 2 autoturisme, unul condus de o tânără de 20 de ani, iar celălalt de un bărbat, de 32 de ani, ambii din municipiul Slatina, fiind produse doar pagube materiale.

În continuarea verificărilor, s-a constatat faptul că tânăra, în vârstă de 20 de ani, avea permisul de conducere reținut și dreptul de a conduce suspendat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Ionuț Vasiloaica.

Unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, pe numele tinerei a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here