Un tânăr din Slatina, acte de violență față de propria mamă. A fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție emis de autorități

Sursa foto: b1.ro

Un tânăr din Slatina a fost reținut după ce a a încălcat ordinul de protecție care era emis după ce și-a agresat în repetate rânduri mama.

Mai exact, pe 22 februarie, polițiștii din Slatina, au fost sesizați de o femeie de 60 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 29 de ani, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi distrus mai multe bunuri din locuință, atunci, împotriva bărbatului polițiștii au fost emis un ordin de protecție provizoriu, acesta fiind confirmat ulterior de instanța de judecată, fiind emis ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.

„În perioada 22 februarie – 16 august a.c., bărbatul este bănuit că nu a respectat interdicțiile impuse prin ordinul de protecție, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție(6 acte materiale), distrugere (3 acte materiale) și violența în familie.

La data de 19 august a.c., poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Potrivit oamenilor legii, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here