Acasă Național Tragedie în R...

Tragedie în România! Un mare fotbalist, la spital după ce a suferit un infarc

Un fost fotbalist de la Dinamo București a trecut prin momente tensionante. Legenda dinamovistă a ajuns la spital după ce zilele trecute a suferit un infarct.

Legenda dinamovistă, Costel Orac, a suferit zilele trecute un infarct din cauza caniculei și a efortului depus în grădină. Acum, acesta se află internat la Spitalul Fundeni din Capitală.

Fostul sportiv a declarat pentru fanatik.ro că se simte bine și că este important că a trecut peste ”acest hop”.

„Da, este adevărat, am suferit un infarct. Acum mă simt bine, slavă Domnului. Sunt în continuare internat, dar e important că am trecut peste acest hop. Vă mulţumesc că vă gândiţi la mine şi sper să ne auzim într-o ipostază mai plăcută”, a declarat Costel Orac pentru sursa anterior citată.

O legendă a lui Dinamo

Costel Orac a evoluat pentru Dinamo între 1981 și 1989. În 1991, el a revenit la Dinamo, după ce a petrecut un sezon în Elveția, la echipa Etoile Carouge.

La Dinamo, Costel Orac a jucat 308 meciuri și a înscris 54 de goluri pentru formațiile FCM Galați, Dinamo și Victoria. În cupele europene, Orac a evoluat în 27 de partide, toate pentru formația din Ștefan cel Mare. A marcat și aici 5 goluri. A făcut parte din lotul care a disputat semifinala Cupei Campionilor în anul 1984, notează gsp.ro.

Evenimentele neplăcute de la Dinamo îl nemulțumesc

Fostul fotbalist preciza, în luna martie a acestui an, că evenimentele neplăcute care s-au petrecut la clubul Dinamo îl nemulțumesc. La vremea respectivă el a avut o reacție dură la adresa spaniolilor care au prelaut clubul, dar și la adresa lui Robert Negoiță.

„Din punct de vedere sportiv și organizatoric, la Dinamo e dezastru, e haos total. Nu știu ce e cu spaniolii și nu mă interesează, dar cine stă și se uită atent vede că de când a preluat Negoiță clubul situația s-a dus doar la vale, așa că era de așteptat acest moment.

Modul în care s-a tratat această vânzare a clubului dovedește că nu întâmplător echipa a ajuns aici. E vina tot a lui Negoiță, nu a spaniolilor. El a făcut tranzacția. Nu i-au ieșit și acum nu știe cum să mai scape de echipă.

Suporterii cu proiectul DDB nu pot să țină un club de talia lui Dinamo, nu ai cum să faci față! Bine, poți, dar doar dacă ajungi la concluzia că vrei să te menții în Liga 1, ceea ce pentru Dinamo nu e o variantă și nu a fost niciodată.

Echipa asta are o istorie în spate. Decât să te chinui așa și să ții echipa la retrogradare, mai bine falimentezi acum”, spunea Costel Orac.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here