Acasă Local Actualitate Cutremur în f...

Cutremur în familia lui Gheorghe Dincă! A câștigat procesul. Ce despăgubiri a primit

Sursa foto: romaniatv.net
Este răsturnare de situație: Primul succes în instanță pentru familia lui Gheorghe Dincă. Cade una dintre acuzațiile legate de activitatea infracțională a familiei monstrului din Caracal. Fiica lui a obținut și despăgubiri materiale.

După tragicele evenimente care sunt legate de numele ucigașului din Caracal, în spațiul public au apărut acuzații privind faptul că întreaga sa familie ar fi implicată în traficul de persoane.

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a obținut în instanță o importantă victorie împotriva detractorilor săi.

Astfel, fata lui Gheorghe Dincă, Daniela, a obținut o victorie importantă în instanță. Daniela a câștigat și suma de 5.000 de euro după ce a a fost implicată într-un proces extrem de controversat.

Fiica lui Gheorghe Dincă s-a confruntat cu un om de afaceri din Oradea, dar și cu alți doi italieni care au făcut acuzații dure la adresa ei.

Cazul Caracal a cutremurat întreaga Românie, iar unul dintre personajele cheie în acest caz a fost chiar fiica ”monstrului din Caracal”, Daniela.

Cu toate acestea, fata lui Gheorghe Dincă a reușit să le demonstreze anchetatorilor că toate acuzațiile făcute la adresa ei sunt false și că nu este vinovată.

După ce cei trei bărbați au venit în spațiul public cu tot felul de ipoteze șocante și controversate, Daniela i-a dat în judecată.

Nemulțumiri legate de o moștenire

Afaceriștii italieni Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, dar și omul de afaceri Cilian Nicolae Cristian au afirmat că Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, administra un domeniu de vânătoare și acolo le oferea clienților fete pentru prostituție, scrie spynews.ro.

În urma anchetei, s-a descoperit că cei doi italieni și bărbatul din Oradea erau nemulțumiți de faptul că Daniela moștenise o companie puternică și o avere imensă de la fostul ei iubit care decedase cu câțiva ani în urmă.

Fiica lui Gheorghe Dincă a câștigat procesul pe fond și, deși ceruse despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, procurorii au decis că trebuie să primească doar 5.000. Cu toate acestea, cei trei bărbați nu s-au lăsat atât de ușor și au contestat decizia judecătorilor.

Prin urmare, procesul în care este implicată Daniela Florentina Bălan împreună cu italienii Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, dar și afaceristul Cilian Nicolae Cristian urmează să fie reluat din luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here