Și-a găsit sfârşitul în condiţii misterioase: Femeie moartă în timpul unei partide de amor

O femeie, în vârstă de 44 de ani, şi-a găsit sfârşitul în condiţii misterioase în noaptea de duminică spre luni.

Tragedia a avut loc la Dracşani, comuna Suliţa, iar alarma a fost dată de concubinul femeii. Bărbatul susţine că atunci când ar fi ajuns acasă ar fi surprins un bărbat care o viola pe partenera lui de viaţă, aşa că ar fi fugit imediat să anunţe poliţia. Când s-a întors, însă, acasă, a găsit-o pe femeie fără suflare.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă echipajul nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul. “A fost aplicat protocolul de urgență. Din păcate, nu s-a putut face decât constatarea decesului. Femeia nu prezenta urme de violență, însă era evident un raport sexual recent”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Poliţiştii au reuşit să vorbească cu concubinul femeii, iar acesta le-a spus că și-a găsit partenera goală, pe pat, cu fața în sus. Criminaliştii au ajuns la fața locului și au prelevat probe, iar corpul neînsufleţit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar acum aşteaptă raportul medicilor legişti pentru a afla cauza morţii. “În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Urmează ca, în funcţie de rezultatele cercetărilor şi de rezultatele autopsiei, în cauză să fie dispuse măsuri legale”, a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here