Un bărbat care vinde țuică prin Bucuresti, viral pe TikTok: „Nu vreți să gustați? E țuică bună, naturală din comuna Mihăiești, județul Olt”

De câteva săptămâni, un personaj a devenit viral pe TikTok! Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care vinde țuică prin București! Până aici nimic ieșit din comun, doar că vânzătorul ambulant nu dorește să își guste marfă și nu spune din ce e făcută.

Sigur în aceste zile ați dat de o serie de videoclipuri pe TikTok, unde personaj principal este un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care încearcă să își vândă țuică prin București.

Cireașa de pe tort sunt momentele în care începe să repete aceleași replici: Nu vreți să gustați? E bună, naturală, de doi ani! E țuică bună, naturală din comună Mihaiesti, județul Olt.

Atunci când i se spune să-și guste marfă, acesta refuză sau, cel mai probabil, bărbatul suferă de anumite afecțiuni de auz. Acesta este și motivul pentru care foarte mulți sunt sceptici cu privire la proveniență băuturii și se speculează că nu ar fi făcută din fructe, potrivit newscaffe.ro.

Bărbatul vinde o sticlă cu țuică cu suma de 7 lei, iar vișinată cu 8 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here