O femeie internată din cauza COVID-19 și-a găsit soțul mort din cauza virusului când s-a întors acasă

O femeie din Florida a fost internată din cauza COVID-19, iar când s-a întors acasă a simțit că trăiește un coșmar. Soțul ei murise din cauza virusului.

Lisa Steadman, în vârstă de 58 de ani, s-a întors de la spital și și-a găsit soțul, Ron, mort în dormitorul lor.

„Era ca și cum aș fi fost într-un film de groază și îmi doresc să nu-l fi văzut așa niciodată, nu-mi pot scoate acea imagine din cap”, a spus Lisa pentru Fox13 News.

Aceasta a menționat că nici ea, nici soțul ei nu erau vaccinați împotriva COVID-19.

Femeia a solicitat o ambulanță atunci când a simțit că nu mai poate să respire. Aceasta a explicat că simțea că o să moară.

„Nu puteam să respir. Vomitam întruna”, a spus ea.

Lisa Steadman a stat în spital opt zile, timp în care a comunicat destul de greu cu soțul ei. Acesta susținea că are probleme cu telefonul, că nu se încarcă. Luni, Lisa nu a reușit să vorbească cu Ron. A sunat la poliție și a rugat ca un echipaj să fie trimis să vadă dacă este totul în regulă cu el. Oamenii legii i-au transmis atunci că acesta este bine.

Marți, femeia a încercat să-l sune din nou și, ca și prima dată, nu a reușit să dea de el. Atunci s-a gândit ca poate are în continuare probleme cu telefonul.

În următoarea zi s-a întors acasă și l-a găsit decedat. Medicii au confirmat faptul că acesta a murit din cauza COVID-19.

După ce a îndurat boala și și-a pierdut soțul din cauza acesteia, Lisa a decis să se vaccineze în luna septembrie.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here