Acasă Național Pericol pentr...

Pericol pentru cei care folosesc adeverinţe de vaccinare false. Ce a spus Alexandru Rafila

Pericol maxim pentru cei care folosesc adeverinţe de vaccinare false. Alexandru Rafila a făcut dezvăluiri dure, la un post de televiziune, despre consecințele care decurg în urma acestei metode. Acesta a recunoscut este un fenomen care nu a ocolit deloc România.

Alexandru Rafila a vorbit, la România Tv, despre adeverinţele de vaccinare covid false. Senatorul PSD a declarat că efectele acestui fenomen care ia amploare în România sunt mult mai serioase decât par. Potrivit acestuia, persoanele care folosesc adeverinţe de vaccinare false pentru a putea călători şi se infectează cu COVID duc la cresterea procentajului celor care fac forme gravă de boală fiind vaccinati.

Senatorul PSD a explicat la România Tv cum se pot obţine adeverinţele de vaccinare false, precizând că nu este prima dată când România se confruntă cu acest fenomen.

„Vaccinarea cu pixul a mai existat. Se mai intamplau lucruri de genul acesta, dar nu erau sistematice. Ca si principiu e intolerabil, ca nu te obliga nimeni sa te vaccinezi.

Nu se face vaccinarea, este inregistrat, vaccinul este consumat la chiuvetă. Problema este mai complexa. genul acesta de persoane care se îmbolnăvesc fiind vaccinate fictiv duc la cresterea procentajului celor care fac forme gravă de boală fiind vaccinati. Si atunci se spune că ne vaccinăm degeaba. Efectul e pervers si consecintele sunt mult mai serioase”, a explicat Rafila la România Tv.

Adevărul despre adeverințele false COVID

Rafila a avut această reacție după ce managerul spitalului Victor Babeş din Timişoara a spus că există o metodă de fraudare prin care oamenii obțin certificatul de vaccinare, deși nu s-au imunizat.

„Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică. Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat.

Cert este că deja în spațiul public se aude din ce în ce mai mult de oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați. Atragem atenția tuturor care fac vaccinare, pe această cale, să nu se joace cu asemenea lucruri, pentru că pun în pericol viața oamenilor!”, a declarat Cristian Oancea la Digi24.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here