Tânărul care a evadat din sediul poliției din Urziceni a fost prins după trei zile

Tânărul de 18 ani care a evadat în urmă cu trei zile pe geamul toaletei din postul de poliţie Urziceni a fost prins vineri , în jurul orei 16.30, în comuna Alexeni, la 7 kilometri distanță de locul din care fugise.

Peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă au fost mobilizaţi în vederea identificării tânărului care a evadat la 24 august. Au fost constituite echipe de căutare și filtre rutiere. Inspectoratul General de Aviaţie al ministerului a asigurat sprijinul aerian, cu un elicopter.

„În după amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 16:30, în urma unei ample acţiuni desfăşurate, forțele de ordine l-au prins pe tânărul de 18 ani, din județul Iași, care a evadat în data de 24 august a.c. din sediul Poliției Municipiului Urziceni. Acesta a fost depistat pe raza localității Alexeni”, a anunțat Poliția Ialomița.

Ziarul Bună Ziua Iași a scris când tânărul a fost surprins de localnici în momentul și a încercat să intre în casă peste o femeie singură, însă la acel moment oamenii nu au reușit să-l prindă.

Ştefan Petronel Boancă a evadat pe data de 24 august din arestul Postului de poliţie Urziceni , unde a fost dus adus la audieri cu un alt tânăr, fiind în arest preventiv pentru furt calificat şi conducere fără permis. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani era la baia Poliției Urziceni și a evadat pe geam.

Din Ialomiţa, a furat un autoturism de 15.000 de euro, în timp ce la Buzău a spart mai multe firme, locuinţe, dar şi un autoturism cu care a pornit la drum până la Iaşi, deşi nu deţine carnet de conducere.

La Iaşi, tânărul a provocat un accident rutier, fugind la acel moment de la locul faptei. El mai are la activ şi alte infracţiuni de furt, dar şi de spargere a unor locuinţe ori societăţi.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here