Horoscop sâmbătă, 28 august. Zodia enervată de toți! Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite

Horoscop sâmbătă, 28 august. Zodia enervată de toți! Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Află ce îți oferă astrele, sâmbătă, 28 august, conform horoscopului oferit în exclusivitate, pentru Capital, de profesorul Radu Ștefănescu.

BERBEC  Repausul este, poate, cea mai mare dintre încercări. Întotdeauna îţi faci programe peste programe şi apoi realizezi că nu ai avut timp. Nicio problemă! În acest weekend ai nevoie doar de repaos şi relaxare, dar şi de distracţie, de şampanie şi caviar. Ai ceva de sărbătorit şi lucrurile nu pot fi lăsate la voia întâmplării! Sâmbătă nu trebuie sa risipeşti starea placută de lene şi răsfaţ cu proiecte belicoase despre ordine şi curaţenie, mai bine trage plapuma peste ochi! Lenea, comoditatea, este o arta, aşa că fii artist!

TAUR Conjunctura îţi indică un weekend în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovadă de inspiraţie, atât în relaţiile de familie cât şi cu prietenii, sau partenerii. În această sâmbătă nu ar trebui să faci mari cheltuieli. Întotdeauna în viaţă suntem între Destin şi Liberul Arbitru. Mai pe seară o veste – pe care o aştepţi de ceva timp. Mai lasă gândurile negre şi nu te mai zdrobi să placi tuturor. Fii tu, chiar tu, originalul originar!

GEMENI  Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de la rude, sau prieteni. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert online, poate la un club neagresiv, plăcut, nepoluant și mai ales care ia foc fooooarte greu, barul din bucătăria ta. Duminica este zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul mai puțin cald, care pare că se apropie, în sfârşit. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de o prăjitură cu o cafea şi poate şi de un film bun. Şi poţi începe să citeşti un roman-fluviu, ştiu că îţi plac ficţiunile istorice. 

RAC   Două zile cam plictisitoare şi lipsite de nerv. Sâmbăta este, totusi, mai densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva. Adică juci rolul unui detectiv particular. Fără să faci parte din “trustul ochiul şi timpanul” în acest weekend ascultă cu atenţie şi nu întrerupe persoanele care fac destăinuiri. Nici nu ştii câte poţi să afli, pentru că adevărul este întotdeauna dincolo de noi.

LEU  Nu trebuie să te oboseşti peste măsură, deja eşti într-o starea de oboseală cronică. In acest weekend o sa realizezi că nu contează „ce” faci, ba mai mult, nici nu conteaza „cum” faci, ci este important „pentru cine”!  Nu te repezi imediat ce auzi o intriga. Uneori leii se prind în capcană cu mâncare pentru pisici, adică ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflectează cui foloseste situaţia. Sâmbăta este o zi bună pentru stat acasă și reorganizat, mai ergonomic, spațiul tău. Proprietatea, familia şi spiritualitatea sunt valorile traditionale dragi ție si mai tuturor celor din zodia Leului. Stelele se bucură se te ajute în acest weekend !

FECIOARĂ Sâmbătă programul prestabilit va suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Un fenomen meteo sau o întârziere a unei persoane sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Duminică ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme. Doar pe seară te mobilizezi un pic ca să pui la punct întâlnirile de luni.

BALANŢĂ Supraveghează-ţi, în acest weekend, cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investeşti utopic în propria imagine. De asemenea – vechea ta problema – amorul. Cu o astfel de configuratie astrologica, ești ușor confuz și nehotărât! Egoismul bine temperat te salveaza de deceptii.  Cu toate că gândeşti prin o anumita logica, duminică, 5 aprilie, trebuie să-ţi urmezi mai ales intuiţia şi să laşi dialectica pentru altă dată; pentru că în lumea de astăzi interesele personale primează. Şi egoismul propriu nu este nici logic nici dialectic, ba dimpotrivă. 

SCORPION În acest weekend, mai exact sâmbătă dimineaţa, eşti pus în faţa unei decizii. Să stai acasă cu pisica sau căţeluşul sau să citești ceva. Sau să trăbăluieşti plenar în bucătărie pentru cele cinci feluri de mâncare pentru săptămâna viitoare. Sfatul meu este să stai cu necuvântătoarele. Animăluţele nu mint, nu trădează, nu invidiază. Au după cum bine spunea Carl Sagan o capacitate deosebită de a recunoşte binele. Iar dacă le faci rău te muşcă sau zgârie, direct şi fără bârfe pe la spate. Duminică poţi să organizezi o masă festivă, în familie. Ai atâta nevoie de o discuţie normală şi poate mai afli şi ceva noutăţi.

SĂGETĂTOR Weekendul acesta este o perioadă de aşteptare şi relaxare.  Ai, în sfîrşit, răspunsul la acţiunile tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aştepţi – din domeniul social şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp. Adică primeşti un telefon sau un mesaj pe care îl cam aşteptai. Duminică oferă-ţi un cadou şi da telefon unei prietene, mai bârfiți despre una, alta. Ziua se cunoşte de dimineaţă – daca este buna sau, nu. Ganduri mai roze gaseşti chiar în cafeaua de dimineaţă. Fă provizii din starea asta de bine pentru viitor. 

CAPRICORN   Evită, dar nu sta pe bară! Sâmbătă este o zi ceva mai plictisitoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite, mai ales dacă eşti solicitat să dai o mână de ajutor în casă. Investiţiile pe termen lung făcute astăzi se vor dovedi, paradoxal, foarte profitabile… joci la loto? Mai bine, nu!  Leagă-te la cap pentru ca o să te doară! Duminică, ceva migrene din cauza unor tensiuni neaşteptate în anturaj. Le rezolvi cu diplomaţie şi treci mai departe. Nu te repezi să tragi concluzii după barfe, zvonuri si intrigi, sau după televizor. Lumea pare că a căpiat de tot  şi nu este nici un motiv să o iei şi tu razna!

VĂRSĂTOR Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii.  Problemele personale nu sunt bine aspectate. Ideea este că uneori ai nevoie de puţină singurătate ca să ai o perspectivă mai bună asupra vieţii personale şi weekendul acesta este un bun prilej. Paradoxala situaţieChiar dacă „nimc nu este important”, după cum spune Kabbala, sâmbătă  poţi realiza multe, lua decizii importante, clarifica nişte probleme.  Seara îţi aduce o surpriză. Fii originalul original! Trebuie doar să zici mulţumesc, pentru că treci printr-o perioadă în care ajutorul vine de unde nici măcar nu te aşteptai! 

PEŞTI  O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încercă în acest weekend să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea (de rău) celui în cauză şi nu o descriere cît mai apropiată de realitate. Experienţa bate mai intotdeauna iscusinţa! Nimic din ce a fost nu mai este, dar viitorul este plin de speranţe. Trebuie sa te folosesti de bagajul de informatii din trecut ca să rezolvi o situatie prezenta. Stai acasă, e mai bine! Duminică poţi să primeşti o veste bună, care te bucură mai mult sau mai puţin. 

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here