Tânărul din Olt care s-a împușcat va fi înmormântat luni, la Rusănești. Ce l-a făcut, de fapt, să-și ia viața

Tânărul din Olt care s-a împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său în urmă cu două zile va fi înmormântat luni, în localitatea natală, Rusănești. Ce l-a făcut, de fapt, să-și ia viața? 

Narcis Răducanu, care a decis să părăsească această lume la doar 26 de ani, urmează să fie înmormântat luni.

Gestul extrem la care el a recurs nu și-l explică nimeni, chiar dacă a suferit o dramă sentimentală. În localitate se vorbește că totul s-a întâmplat după ce iubita tânărului a plecat la mare cu un alt băiat.

„Așa se vorbește la noi, că fata cu care era el a plecat la mare cu un prieten. Ce o fi fost în sufletul lui din cauza asta, nu știm. El era un băiat foarte cuminte, mai retras. A fost și bun de carte, când venea pe acasă își ajuta familia la muncă, pentru că se ocupă de legumicultură. Ce să mai spun? O familie respectabilă, nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că s-a putea întâmpla asta”, a vorbit primarul din Rusănești, Alexandru Chirea.

Nenorocirea s-a petrecut vineri după-amiază, când Narcis a pus mâna pe arma de vânătoare a tatălui său și a apăsat pe trăgaci fără să stea prea mult pe gânduri.

Scena îngrozitoare a fost descoperită de membrii familiei, care au cerut imediat ajutor la 112. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, dar, din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Părinții, oameni respectabili în comună, sunt devastați că vor trebui să își conducă fiul pe ultimul drum.

Narcis Răducanu, student în anul al doilea la Academia Militară, era un om liniștit, un suflet blând și iubitor. O spun cei care l-au cunoscut, colegi și prieteni, în mesajele de condoleanțe postate pe Internet.

„Drum bun, drag coleg! Drum lin Narcis Raducanu! Nu te vom uita niciodata!”, a scris, pe o rețea de socializare, unul dintre colegii tânărului.

„Păcat de acest băiat! Un suflet blând și un copil minunat! DUMNEZEU să-l ierte!”, a scris și o femeie care îl cunoștea.

„Doamne-ferește! NIMENI nu merită acest sacrificiu!”, a comentat o altă internaută după ce a aflat motivul pentru care Narcis Răducanu s-a sinucis.

Zeci de mesaje de condoleanțe au apărut și pe pagina de socializare a tatălui lui Narcis, care a postat câteva imagini cu fiul său, imortalizat în momentele lui de fericire.

La absolvirea liceului
Tânăr student la Academia Tehnică Militară
Cu părinții

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here