Cele cinci victime ale accidentului din Olt, transportate la spital. Șoferul și un pasager, în STARE GRAVĂ/ FOTO

Cele cinci victime ale accidentului petrecut marți dimineață în Olt, pe DN 65, la ieșirea din Pădurea Saru spre Balș, au fost transportate la spital. Doi bărbați, șoferul și un pasager, se află în stare gravă.

Informația vine de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

„Victimele sunt cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani. Trei dintre ei au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina și doi la Centru de Urgențe al Spitalului Balș. Doi dintre pacienții transportați la UPU Slatina, șoferul și un pasager, sunt în stare mai gravă”, a declarat Băsășteanu.

Accidentul s-a petrecut, marți dimineață, în jurul orei 07.00, pe DN 65, în afara localității Bobicești, pe direcția de mers Slatina – Balș.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, cu nouă locuri, al cărui șofer a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și lovind, năprasnic, un copac.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here