Un bărbat din Bistrița și-a agresat tatăl pentru a-i fura 2.500 de lei din haină. Individul a fost reținut

Un bărbat de 46 de ani din municipiul Bistrița a fost reținut de polițiști peste 24 de ore după ce și-a agresat tatăl de 86 de ani pentru a-i fura 2.500 de lei din buzunarul hainei, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud.

Tâlhăria a fost comisă marţi seara, în locuinţa bătrânului.

„Aseară, în jurul orei 19,00, un bărbat de 86 de ani, din Bistriţa, a solicitat ajutorul poliţiştilor întrucât, în timp ce se afla în locuinţă, a fost agresat de fiul lui în vârstă de 46 de ani, care i-a sustras o sumă de bani, după care a plecat. În urma măsurilor întreprinse, în jurul orei 20,50, a fost depistat pe o stradă din Bistriţa de către un echipaj de la Ordine Publică şi condus la sediul Poliţiei pentru audieri. La controlul corporal, asupra lui a fost descoperită suma de 2.500 de lei, care a fost restituită păgubitului”, se arată în comunicat.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, iar primele investigaţii au arătat că între tată şi fiu a izbucnit un conflict, bărbatul de 46 de ani solicitându-i tatălui său o sumă de bani.

Acesta din urmă a refuzat, iar fiul l-ar fi îmbrâncit şi i-ar fi sustras din buzunarul hainei pe care o purta suma de 2.500 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 46 de ani, care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here