Deputatul Marius Iancu: „Incompetența, aroganța, autosuficiența lui Florin Cîțu și USR-istilor au aruncat țara în aer”

Incompetența, aroganța, autosuficiența lui Florin Cîțu și USR-istilor au aruncat țara în aer.

Afirmația fost postată recent pe o pagină de socializare și îi apareține deputatului de Olt din partea Partidului Social Democrat (PSD), Marius Iancu.

Deputatul a mai scos în evidență cp, după aproape un an de guvernare dezastruoasă, aseară, aceste sinistre personaje ale politicii românești au făcut cel mai penibil spectacol, în prime-time, în fața românilor care sunt copleșiți de prețurile care au sărit în aer și facturile exagerat de mari la utilități.

„Că se ceartă pentru controlul Justiției, pe banii din programul de dezvoltare locală, că se ceartă în partidele lor sau între ei, că vor să își arate „mușchii” unii altora, nu are nicio importanță! Țara este neguvernată, românii sunt tot mai săraci, numărul de cazuri Covid crește și școala începe într-o degringoladă totală, fără să ofere siguranță copiilor!
Iar Cîțu și Usr-iștii în frunte cu Ciolos și Barna se acuză de șantaj, corupție și hoție.
Tocmai ei, politicienii „imaculați”!

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva acestui Guvern când vom avea cele 234 de voturi necesare.

Suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitate unei guvernări chiar și în acest dezastru economic, sanitar și social făcut de Guvernul PNL-USR pentru că nouă ne pasă de români!
O altă soluție pentru această criză politică sunt alegerile anticipate.
Să ne întoarcem cu toții la popor și în funcție de cum am guvernat fiecare, românii să ne judece!”, este postarea făcută de Marius Iancu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here