Siminica Mirea: România este o țară abandonată și neguvernată, iar nimeni nu ia în vedere adevăratele probleme ale românilor

Iresponsabilitatea și nepăsarea lovesc din nou România, afirmația aparținându-i senatoarei social-democrate Siminica Mirea, în contextul crizei din guvern.

Într-o postare făcută pe pagina personală de socializare a mai evidențiat faptul că, în aceste momente, România este o țară abandonată și neguvernată, iar nimeni nu ia în vedere adevăratele probleme ale românilor.

„Tot ceea ce primim în schimb este o criză politică acută, unde partenerii de guvernare apelează la gesturi extreme și șantaj, zdrobind orice stabilitate politică, fără a ține însă cont de faptul că orice incertitudine se transcrie în costuri grave pentru țară.

Din nefericire, actualul scandal nu vizează valul 4 al pandemiei sau facturile crescute și scumpirile excesive. De asemenea, nu e vorba nici despre incertitudinile cu privire la începerea școlii sau despre nevoia urgentă de bani reclamată de administrațiile locale. Din păcate, NU! Haosul e generat pentru interesele și ambițiile politice ale acestora!

Românii au toate motivele faptului că nu se mai pot aștepta la nimic bun din partea actualei guvernări, credibilitatea acesteia fiind aproape nulă în fața cetățenilor”, se mai arată în postare,

România poate fi însă scăpată de acest cerc vicios al dezastrului prin întoarcerea la popor, și anume prin alegeri anticipate, a conchis senatoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here