Acasă Național Un celebru mi...

Un celebru milionar român din SUA se pregătește de căsătorie! S-a lovit de piedici serioase ca să își împlinească visul/ FOTO

Sursa foto: digi24.ro
Un celebru milionar român din SUA se pregătește de căsătorie! S-a lovit de piedici serioase ca să își împlinească visul, birocrația internațională punându-se în calea fericirii lui. Nick Rădoi este unul dintre cei mai bogati români.

Un celebru milionar român din SUA se pregătește de căsătorie! Obținerea vizelor de America a întârziat însă planurile celor doi îndrăgostiți.

Cei doi trăiesc o tumultuoasă poveste de dragoste de aproximativ opt ani, în ciuda diferenței de vârstă.

Un celebru milionar român din SUA se pregătește de nuntă! Bucurie pentru Nick Rădoi

El a rămas în America, iar ea s-a întors în România! Cu toate acestea, zvonurile că Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-ar fi căsătorit în mare taină nu au încetat să apară.

Milionarul a vorbit despre ce se întâmplă, de fapt, între el și șatena care-i stă alături de mai mulți ani.

În vârstă de 58 de ani, milionarul Nick Rădoi este tot mai aproape de a păși în fața altarului alături de Mădălina Apostol (35 de ani).

Cei doi trăiesc o tumultuoasă poveste de dragoste de aproximativ opt ani, iar acum, spune milionarul, a venit momentul mult așteptat. Nu s-au căsătorit în secret, așa cum au scris ziarele, dar au fost la un pas.

”Când a venit cu fata eram la un pas să ne căsătorim, dar eu nu am fost de acord să ne căsătorim în Mexic. Ea a vrut să stea în Mexic, eu am două case acolo, și ea voia să locuim acolo, dar eu i-am spus că opt, nouă luni pe an eu trebuie să fiu în America, pentru că acolo am toate business-urile.”, a arătat milionarul, potrivit cancan.ro.

”Nu e deloc ușor pentru ea”

”Ce-i drept, nici fata nu avea viză de America. Acesta este unul dintre motivele pentru care, după patru luni de stat în Mexic, eu a trebuit să plec în America și i-am zis că o să fiu plecat pentru o perioadă de trei luni.

Am rugat-o să încerce să ia viza pentru fetiță prin Ambasadă, dar nu a reușit și atunci decizia mea a fost să meargă în România pentru a obține viza”, a mai spus Nick Rădoi, conform sursei citate.

Cu toate că au întâmpinat aceste obstacole din cauza birocrației, Nick Rădoi a dezvăluit că, în momentul în care Mădălina Apostol se va întoarce în America, planurile de căsătorie vor fi duse la final.

”Dacă totul va fi OK, acesta este planul! Să vină aici și să ne căsătorim. Îți dai seama că nu e deloc ușor pentru ea, pentru că sunt atât de multe lucruri în jurul ei pe care trebuie să le rezolve, astfel încât atunci când se va întoarce să nu mai aibă nicio grijă.

E greu! Nu pot spune că este o relație ușoară, tocmai din acest motiv am întâmpinat multe obstacole, pentru că e o relație complicată. Avem o conexiune fenomenală!

Sunt atât de sigur pe mine că Mădălina nu poate trăi cu un alt bărbat, datorită conexiunii pe care o avem. O conexiune ca cea pe care o avem noi nu se formează într-un an, ai nevoie de foarte mult timp ca să ajungi la o transparență ca a noastră” , a conchis afaceristul.

Unul dintre cei mai bogati români

Acum este unul dintre cei mai bogati români, însă, pe vremuri, Nick Rădoi trăia într-o căsuță modestă și visa să ajungă om important. A pornit de jos, a muncit din greu și a reușit să dea lovitura. Nu aici, ci în America.

Provenind dintr-o familie fără posibilități materiale, Nick s-a lovit de o copilărie cu multe lipsuri. A avut, însă, o dorință imensă de a ajunge cineva, iar după mulți ani de muncă a reușit, scrie sursa citată.

”Nick a început afacerea înainte de anul 1989. Și-a cumpărat o mașină de transport și a început să care orice cu ea. A reușit să facă bani, însă nu s-a apucat să îi toace. A strâns ban pe ban și și-a cumpărat primul TIR. De acolo, nimeni nu l-a mai putut opri.

După câțiva ani, el a înțeles că America este locul tuturor posibilităților și că acolo ar face mult mai mulți bani. Așa că s-a mutat acolo, cu tot cu TIR-uri. Astăzi, afacerea îi merge senzațional și a reușit să facă milioane de dolari”, dezvăluia un apropiat al lui Nick Rădoi, scrie sursa citată.

Sursa foto: cancan.ro.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here