Un copil de 10 ani a dispărut din apropierea blocului în care locuia. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Este alertă în Alba, după ce un copil de 10 ani a dispărut, joi seara, din parcul din apropierea blocului unde locuia împreună cu mama lui.

Femeia a sunat disperată la 112 să ceară ajutor și bănuiește că tatăl băiatului, cetățean turc, l-ar fi luat și chiar că ar vrea să-l scoată din țară. Cei doi sunt despărțiți de mai mult timp, iar bărbatul i-ar fi spus în repetate rânduri că vrea să crească el copilul.

Mai multe echipaje de poliție au împânzit orașul pentru a da cât mai repede de urma copilului. În tot acest timp, mama băiatului a făcut precizarea că ea este despărțită, însă nu și divorțată, iar tatăl copilului nu poate ieși oficial cu el din țară decât cu pașaport și cu acordul mamei, oficializat la notar.

De mai multe ori bărbatul i-ar fi spus că își dorește să ia copilul în Turcia. Băiatul are 1,40 înălțime, aproximativ 40 de kilograme, ochi căprui, față ovală, păr brunet, scurt.

La momentul dispariției, purta o pereche de pantaloni sport lungi, de culoare gri, bluză verde și încălțăminte sport de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi orice informații despre el sunt rugate să sune de urgență la 112.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here