Incendiu la un hotel de pe litoral. 80 de turiști au fost evacuați, iar 16 dintre ei au fost coborâți de pompieri de pe acoperiş

Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţa la un hotel din Eforie Sud. 16 persoane, între care 5 copii, au fost coborâte de pompieri de pe acoperişul imobilului. În total, 80 de turiști au fost evacuați.

O persoană care fusese intoxicată cu fum a fost transportată la spital, conştientă, potrivit ISU Constanța, citat de Agerpres.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 4,00 dimineața. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la un hotel cu 44 de camere, unde exista o degajare mare de fum.

La locul solicitării au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscări, o maşină de descarcerare, trei SMURD, două ambulanţe SAJ, un total de 40 de pompieri.

„La momentul respectiv în hotel se aflau aproximativ 83 de persoane (79 de turişti, 4 angajaţi ai hotelului), dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuate de către echipajele de la faţa locului. Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulţi, 4 copii şi un sugar) au fost coborâte de pe acoperişul hotelului. O singură persoană care fusese intoxicată cu fum a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ, conştientă, cooperantă”, precizează ISU Constanţa.

Incendiul a fost lichidat la ora 4,58, cauza probabilă a focului fiind un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here