GRAV accident rutier în Olt, între Slatina și Curtișoara. Două tinere, transportate la spital cu răni/ FOTO

Sursa foto: Facebook/ Claudiu Nicolae

Un grav accident s-a petrecut joi după-amiază pe Drumul Județean 546, între Slatina și Curtișoara. Două tinere, una de 19 ani și cealaltă de 16 ani, au fost transportate la spital cu răni.

Mai exact, incidentul a avut loc în intersecția DJ 546 cu DC193. În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau o tânără de 19 ani și o minoră de 16 ani. La un moment dat, tânăra de la volan a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un gard din beton.

Ambele victime au suferit răni, fiind transportate la spital.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcția Slatina către Curtișoara, iar la intersecția Drumului Județean 546 cu Drumul Comunal 193 a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din plăci de beton.

Sursa foto: Facebook/ Epuran Ionuț

În urma coliziunii, conducătorul auto, o tânără de 19 ani, din municipiul Slatina și o minoră, de 16 ani, din comuna Curtișoara, pasageră pe scaunul dreapta față, au necesitat îngrijiri medicale fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

Sursa foto: Facebook/ Claudiu Nicolae

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursa foto: Facebook/ Epuran Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here